U-center - Webinar

Meer weten over ons behandelcentrum? Meld je dan aan voor het webinar en chat met ons. 

Je gegevens

Datum en tijd

dinsdag
12
december
13:00 CET
AANMELDEN


U-center organiseert webinars voor iedereen die meer wil weten over onze behandelingen en aanpak. Ze zijn bedoeld om mensen die zich oriënteren op een behandeling, inzicht te geven in de behandelaanpak van verschillende diagnoses en het effect daarvan. Daarnaast zijn ze geschikt voor iedereen die graag meer te weten komt over U-center of over psychische problemen en afhankelijkheid in het algemeen. 

Webinar inhoud

Tijdens dit webinar hoor je meer over onze behandelaanpak, het aanmeldproces en over ons behandelcentrum. Tijdens en na het webinar is er ruimte voor al je vragen tijdens een live chat met onze medewerkers.

Duur
15 minuten


https://www.u-center.nl/

U-center is een psychotherapeutisch centrum dat behandelingen aanbiedt voor mensen met psychische aandoenigen en verslavingen. Als alle eerdere GGZ-oplossingen niet blijvend werken, biedt U-center een nieuw perspectief. In ons comfortabele behandelcentrum voor meervoudige psychische aandoeningen kunnen cliënten, met onze hulp, actief aan zichzelf werken in een programma van 6 weken klinisch en 8 weken ambulante nazorg.

In ons behandelcentrum in het Zuid-Limburgse Epen, behandelen we de mens, niet alleen de diagnose. Want vaak komen psychische problemen en verslavingen niet alleen en is er sprake van meerdere klachten die verband houden met elkaar. Als deskundige in de behandeling van comorbiditeit, begrijpen we de situatie van de cliënt én de oorzaken ervan. Daarvoor bieden we de best passende behandeling, met aandacht voor gezin, relatie en werk.

Tijdens ons behandeltraject werken we nauw samen met de cliënt aan het realiseren van een 'U-turn': het punt in iemands leven waar écht een verandering plaatsvindt. Elke behandeling is erop gericht zo snel mogelijk de rol in de maatschappij terug te krijgen, zowel in het privéleven als op het werk.


Met het gemak, de veiligheid en de privacy van thuisblijven. Je kunt dit webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar